Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Antik bútorok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Antik bútorok képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: antikbutorok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 89 db
A bútor

A bútor

Ez az első átfogó bútorkalauz a világ legnagyobb aukciós háza, a Sotheby's gondozásában jelent meg. A minden gyűjtő számára nélkülözhetetlen, kitűnő kézikönyv részletesen tárgyalja az egyes bútorstílusok általános jellemzőit, megkülönböztető jegyeit országonként, illetve régiónként és a kölcsönhatásokat is elemzi.

A bútorrestaurálás nagykönyve

A bútorrestaurálás nagykönyve

Hogyan restauráljuk, javítsuk bútorainkat? Albumunk útmutató, melyből megismerhetjük az antik bútorok restaurálásának alapjait. A gazdagon illusztrált könyv - amely több mint 1000 színes képet tartalmaz - lépésről lépésre leírja az alapvető restaurálási módszereket, beleértve a meglazult illesztések, a törött bútorlábak javítását és a sérült felületek felújítását.

A magyar szecesszió bútorművészete

A magyar szecesszió bútorművészete

XIX. század végén kibontakozó és a XX. század első évtizedében virágzó szecesszió az iparművészetben teljesedett ki. A nemzetközi stílusirányzatok hatására és a hazai stíluskeresés eredményeként átformálódott a magyar bútorművészet is. A nemzeti stílus megteremtését célzó törekvések létrehozták a szecesszió magyaros változatát, egyes tervezők külföldi példákat követtek, a néprajzi kutatások a népi bútorformákat és díszítőelemeket emelték be a polgári otthonok falai közé...

A NAV árverési oldala

A NAV árverési oldala

Az Elektronikus Árverési Felület (EÁF) olyan virtuális árverési csarnok, ahol a NAV végrehajtási eljárásai során lefoglalt és a NAV birtokában lévő ingóságoAz árverésen résztvevők - ideértve annak nyertesét is - az árverés befejezéséig anonim módon árvereznek.k és ingatlanok árverése történik...

A vargyasi festett bútor

A vargyasi festett bútor

'A festett bútorok tanulmányozása szempontjából kivételesen szerencsés a helyzet Vargyason. Az udvarhelyszéki Erdővidék e szép falujában tovább élt a festett bútor divatja, és ugyanakkor ez a község az erdélyi festett bútorok egyik legrégebbi, magas művészi színvonalú termékeket előállító központja...

Adok-veszek

Adok-veszek

Ez egy olyan ingyenes apróhirdetési oldal, ahol az antik bútorait meg lehet hirdetni mindenféle kötelezettség és fizetés nélkül, illetve lehet mazsolázni a meghirdetett bútorok és más régiségek között.

Antik bútor kereskedő

Antik bútor kereskedő

Külföldi műgyűjtő partnereink részére, valamint szállodák, kúriák, panziók, ügyvédi irodák, színházak , filmszínházak részére AZONNALI készpénz fizetéssel vásárolunk: minden nemű antik bútort, szekretert, tabernákulumot. Országos bútor felvásárlási akció!

Antik bútor Miskolc

Antik bútor Miskolc

Megvételre kínálunk: Antik és Stíl bútorokat, Angol, Barokk, Rokokó ülogarnitúrákat, szekrényeket, vitrineket, komódokat, étkező garnitúrákat, íróasztalokat, álló vagy asztali falilámpákat, csillárokat. Foglalkozunk továbbá: festmények, fali textíliák, álló, asztali, faliórák, tükrök és egyéb dísztárgyak értékesítésével. Kínálunk még olasz függönyöket, bútorszöveteket, vállalunk kárpitozási munkákat, saját és hozott anyagokból bútor felújításokat, restaurálást. Az értékesítésen kívül vásárlással is állunk érdeklődőink rendelkezésére.

Antik bútorok

Antik bútorok

Antik bútorok című könyv tartalma:A gazdagon illusztrált, közérthető formában megírt nagyszerű könyv a középkortól 1900-ig tárgyalja az Európában és az USA-ban honos bútorművészeti stílusokat. Írta John Andrews

Hirdetés
Antik enteriőr

Antik enteriőr

A könyv írója, a neves tervező, a szépművészetek és antikvitások kitűnő ismerője, elegáns és hasznos vizuális lexikont nyújt át az olvasónak. A szerzőnő tanácsait megszívlelve pompázatossá varázsolhatjuk otthonunkat. A titok abban áll, hogy figyeljünk a részletekre. Lady Henrietta Spencer-Churchill jó tanácsokkal, ötletekkel szolgál, miközben alkotómunkára ösztönöz.

Antik és egyéb bútorok felújítása

Antik és egyéb bútorok felújítása

Termékeim megvásárolhatók, illetve megrendelésre elkészítem ha van kidobni való bútora. Vállalom bútorok antikolását, festését,viaszolását, patinázást, politúrozást, kisebb bútorok kárpitozását, kézzel festett motívumokat.

Antik, műtárgyak oldala

Antik, műtárgyak oldala

Cégünk több, mint 15 éve gyűjti eladásra az egyedi és ritka régiségeket. Fő profilunk a bútorok Eladna vagy vásárolna? Böngésszen egyre bővülő értékes régiség kínálatunkban. Tekintse meg a Treff Shop állandó és időszaki virtuális kiállításait a weboldalunkon! Vásárlóinkat várjuk több mint 400 nm-es kiállító termünkbe ahol személyesen is megtekintheti az eladásra váró ritka régiségeket. Ha nem találna szívhez szólót, vállalunk egyedi megbízást, hogy az önnek megfelelő ízlésű tárgyakat vigye haza.

Antikbútorasztalos

Antikbútorasztalos

Ha Ön szép, egyedi bútort keres, akkor jó helyen jár! Mindenféle régi stílusú és modern bútorok, konyhabútor, antik bútor másolatok, kiegészítők készítését, antik bútorok javítását, fényezését vállaljuk! Tekintse meg eladó bútorainkat, a teljesség igénye nélkül!

Antikea antikbútor

Antikea antikbútor

Antik bútor adás - vétel. Raktárkészletünkből nagy választékban kínálunk antik natúr parasztbútorokat, kiegészítőket az alábbi kategóriákban: ruhásszekrény, konyhaszekrény, tükörszekrény, sublót, lóca, asztal, ágy, láda, stb...

Antikvár könyvek

Antikvár könyvek

Áruházunk szegedi székhelyű internetes antikvárium, amely mára több mint 400 000 könyvet kínál eladásra. Árukészletünk naponta akár több száz kötettel állandóan bővül. Nagy gondot fordítunk arra, hogy az általunk kínált könyvekről a legpontosabb tájékoztatást adjuk, ezért a könyvészeti adatokon kívül tájékoztatjuk a könyvek állapotára vonatkozó leírással, a könyvekről készült fotókkal, a könyvek tartalomjegyzékével, valamint többnyire a fülszövegükkel is.

Apróingyen

Apróingyen

Ezen a honlapon ingyenesen meghirdetheti eladó antik bútorát bármilyen állapotban legyen is az, hagyatékait, vagy éppen azt is ha szeretne vásárolni bármilyen antik bútort, régiséget, vagy csak az árak felől szeretne tájékozódni.

Art deco

Art deco

1920-as, 30-as évek stílusirányzata. Franciaországból indult el világhódító útjára, de leginkább az Egyesült Államokban terjedt el. Erre a stílusra a letisztúlt, egyenes vonalak a jellemzők. Új ötvözet jelent meg, a fényezett króm.

Tuti menü