Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bútorrestaurátorok, felújítók képes leírás - Antik bútorok.tlap.hu
részletek »

Bútorrestaurátorok, felújítók - Antik bútorok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: antikbutorok.tlap.hu » Bútorrestaurátorok, felújítók
Keresés
Találatok száma - 25 db
Antik és egyéb bútorok felújítása

Antik és egyéb bútorok felújítása

Termékeim megvásárolhatók, illetve megrendelésre elkészítem ha van kidobni való bútora. Vállalom bútorok antikolását, festését,viaszolását, patinázást, politúrozást, kisebb bútorok kárpitozását, kézzel festett motívumokat.

Antikbútorasztalos

Antikbútorasztalos

Ha Ön szép, egyedi bútort keres, akkor jó helyen jár! Mindenféle régi stílusú és modern bútorok, konyhabútor, antik bútor másolatok, kiegészítők készítését, antik bútorok javítását, fényezését vállaljuk! Tekintse meg eladó bútorainkat, a teljesség igénye nélkül!

Asztalos munkák

Asztalos munkák

A fa a mai napig a legfontosabb nyersanyagaink egyike, minden alkotórésze hasznosítható, feldolgozható. Megfelelő módon történő felhasználása, feldolgozása nem szennyezi környezetünket. Ésszerű gazdálkodás mellett nem kell tartani készleteink kimerülésétől.

Bútor felújítás javítás

Bútor felújítás javítás

Vállaljuk egyéb antik és egyéb régi bútorok munkái elvégzését, legyen műhelyi vagy helyszíni munkák. Javítása, Pótlás, Ragasztás, Áthúzás, kárpitozás, rugó hevederek cseréi, fényezése, Politúrozása. stb...

Bútor javító műhely

Bútor javító műhely

Műhelyünkben a javítandó bútorokat darabokra bontjuk, az állványokat megerősítjük, újra enyvezzük, a felületet lecsiszoljuk, majd többször kézzel átfényezzük, illetve politúrozzuk. A letört vagy hiányzó faragásokat faszobrászok segítségével pótoljuk.

Bútor kárpitozás

Bútor kárpitozás

Különböző típusú ülő és fekvő bútorok kárpitozása akár egyedi méretekben is. Ajtó kárpitozás és hangszigetelés a megrendelő igénye szerinti kivitelben. Fali kárpitozás és hangszigetelése általában helyszíni munkavégzéssel hangstúdiók és szórakozó helyek részére.

Bútor kárpitozás, felújítás

Bútor kárpitozás, felújítás

Nem akar megválni a nagymama kedvenc nagy fülesfoteljétől? Muzeális értékű bútora javításra szorul? Antik, de ütött-kopott külsejű bútorra tett szert? Vállaljuk bútorának teljeskörű restaurálását, javítását, kárpitozását.

Bútorápolás

Bútorápolás

A régi bútorokat elegendő tiszta, puha ruhával portalanítani és áttörölni. A nehezen hozzáférhető helyeket puha szőrű, vastag ecsettel tisztítsuk. Tollseprűt ne használjunk, mert a bútor könnyen megsérülhet. Antik bútort vizes, nedves ronggyal se töröljünk. A nedvesség a fényezést tönkreteszi, a port pedig a résekbe tömíti.

Bútorfestés

Bútorfestés

Bútoraink kézzel festett, méhviaszolt bútorok, népművészeti és iparművészeti tanács által zsűrizettek. Generációk tapasztalata, őseink szellemisége köszön vissza így egy-egy régmúlt hagyományait őrző tárgyban.

Hirdetés
Bútorok kárpitozása, felújítása

Bútorok kárpitozása, felújítása

A gyártáshoz használt anyagokat a megrendelő igényeihez, elképzeléseihez igazítjuk. Ez azt jelenti, hogy ha szükséges, kizárólag kézimunkával, hagyományos technológiával és hagyományos anyagokkal (afrik, lószőr, bútorrugó, vatta stb.) készítjük el bútorát.

Bútorok viaszolása

Bútorok viaszolása

Ez egy magas minőségű termék, ami egy jól átgondolt keveréke a méhviasznak és a karnauba viasznak. A antik bútoroknak újra bársonyos és meleg fényt ad, hosszú időre. A régi faanyag mélyéig hatol. A fa rugalmas marad és bírja a megterhelését amit a évszakok változása és a modern fűtési technikák okozta hőmérséklet változások okoznak.

Bútorrestaurálás

Bútorrestaurálás

Cégünk 1998 óta működő, magyar családi vállalkozás. Fő profilunk az antik bútorok, azon belül a régi fenyő/puhafa bútorok restaurálása és ezek kis és nagykereskedelme Az utóbbi időben megnövekedett az igény régi korok hangulatát idéző, egyedi méretre készített darabokra is. Az ilyen típusú igényeket 100 éves régi faanyagból és különböző, természetesen szintén régi bútoralkatrészekből tudjuk kivitelezni.

Bútorrestaurálás, felújítás

Bútorrestaurálás, felújítás

Több, mint 20 éve foglalkozom restaurálással, mint műbútorasztalos. Bármilyen régi, antik bútor vagy fa tárgy restaurálását, felújítását vállalom... Restaurálással, helyreállítással kapcsolatos érdeklődéseket, megrendeléseket fogadok.

Bútorrestaurálás, javítás

Bútorrestaurálás, javítás

Műhelyünket 1940-be alapítottuk, mint bútorfelújító és restauráló műhely. Három generációt felölelő cégünk legelső műhelye azelőtt bútorgyártással és antik bútor restaurálásával foglalkozott. Célunk a minőségi antik bútor restaurálás, kárpitos - asztalos munkavégzés!

Csepregi bútorrestaurátor

Csepregi bútorrestaurátor

antik bútorok restaurálása, fényezés, politúrozás, intarzia javítás, réz-és kagylóberakás javítása, kárpitozott felületek helyreállítása, képkeretek restaurálása, Boulle-stílusú bútorok tervezése, és kézi készítése a hagyományos technológiával.

Fenyő antik bútor felújítás

Fenyő antik bútor felújítás

Antik-, és stílbútorok teljes körű restaurálása, minőségi bútorasztalos és kárpitosmunkával, hagyományos, korhű technológiával. Bútorfelületek felfrissítése, viaszolása, intarziák, sérülések javítása,Népi bútor festés,egyedi,és egyénileg válogatott minta alapján.

Juhász Zongora- és bútorrestaurálás

Juhász Zongora- és bútorrestaurálás

Miskolcon található cégünk fő profilja a zongorák és pianínók teljes körű restaurálása és hangolása, több éves tapasztalattal. Emellett ezen hangszerek forgalmazásával is foglalkozunk. Tevékenységi körünk továbbá a bútorok restaurálása is. Szakembereink több éves tapasztalattal végzik tevékenységüket, és szolgáltatásainkra teljes körű minőséggaranciát is vállalunk. Látogassa meg weboldalunkat bővebb információkért, elérhetőségeinkért, és részletes tevékenységeinkért. Várjuk szíves jelentkezését!!

Tuti menü