Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Aukciós oldalak képes leírás - Antik bútorok.tlap.hu
részletek »

Aukciós oldalak - Antik bútorok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: antikbutorok.tlap.hu » Aukciós oldalak
Keresés
Találatok száma - 10 db
A NAV árverési oldala

A NAV árverési oldala

Az Elektronikus Árverési Felület (EÁF) olyan virtuális árverési csarnok, ahol a NAV végrehajtási eljárásai során lefoglalt és a NAV birtokában lévő ingóságoAz árverésen résztvevők - ideértve annak nyertesét is - az árverés befejezéséig anonim módon árvereznek.k és ingatlanok árverése történik...

Aukció Budapesten

Aukció Budapesten

A gyakorta megrendezésre kerülő árverésekre keresnek antik stílusú bútorokat, festményeket, szobrokat, ezüst és egyéb műtárgyakat, illetve magas áron készpénzért akár azonnal meg is vásárolják a felkínált tárgyakat.

Bizományi kereskedő és aukciósház

Bizományi kereskedő és aukciósház

Aukciós Ház: a BÁV Bizományi Kereskedőház és Záloghitel Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1027 Budapest, Csalogány u. 23-33.), mint árverés szervezésével üzletszerűen foglalkozó jogi személy. Árverési vevő: olyan személy vagy szervezet, aki/amely személyesen vagy képviselője útján regisztrált tárcsával, avagy a jelen árverési feltételek 8. fejezete szerint távollévő árverési vevőként az árverési tételre vételi ajánlatot kíván tenni vagy tesz....

Budapesti aukciósház

Budapesti aukciósház

A Falk Miksa utcában új galéria nyitotta meg a kapuit. Az új néven és új tulajdonosi felállással induló Ferenczi és Szénássy Aukciósház megnyitóján már licitpárbaj alakult ki. A bútorok és festmények első nagyszabású aukciójára december elején kerül sor.

Bútorértékbecslő

Bútorértékbecslő

Kíváncsi rá, hogy rejtőznek-e komoly értékek a lakásában? Szeretné tudni, hogy milyen korú és stílusú bútorok között él? Régi bútort örökölt, és szeretne tisztában lenni öröksége értékével? Hívjon szakembert, aki tapasztalata és szakképzettsége révén válaszokat tud adni ilyen kérdésekre!

Nagyházi Galéria és Aukciósház

Nagyházi Galéria és Aukciósház

A Nagyházi Galéria egyike a legrégebben működő magyarországi régiségkereskedéseknek és aukciósházaknak. 1984-ben nyitottuk meg. Galériánk az első árverés óta hűséges maradt bevált üzleti stratégiájához. A műkereskedelem minden műfajával foglalkozunk, évente 10-12 önálló katalógussal bemutatott árverést tartunk az egyik legjobb magyar árverező, Soóky Marietta irányításával. Mindemellett tevékenységünk hagyatékok gondozására is kiterjed.

Polgár- Galéria és Aukciósház

Polgár- Galéria és Aukciósház

A Polgár Galéria és Aukciósház 1987 óta foglalkozik műkereskedelemmel, 1995 óta pedig árveréseket is rendez - egy alkalommal, elsőként Magyarországon becsértékes árverést is tartott. Az eltelt évek alatt több mint tízezer festmény és több tízezer tárgy lelt gazdára a Polgár Galériában, melyek között számos értékes műalkotás, különleges régiség és ritka gyűjtődarab volt.

Rákóczi online Aukciósház

Rákóczi online Aukciósház

Régiségek, antik műtárgyak, gyűjtemények. Online aukció, online licit képek, leírások és vásárlás. Rákóczi aukciós ház!Önnek ki sem kell mozdulnia, licitáljon otthon kényelmesen a kiszemel antik bútorra!

Vatera aukció

Vatera aukció

Ezen az aukciós oldalon számos antik bútorra és kiegészítőkre licitálhat melyeket magánszemélyek kínálnak eladásra, illetve a saját eladó antik bútorait is meghirdetheti.A regisztráció ingyenes és az oldal nagyon népszerű!

Hirdetés
Villás Galéiia és Aukciós Ház

Villás Galéiia és Aukciós Ház

Kelet- Magyarország legismertebb Aukciós Háza!Galériánk 1999. február 1-én nyitotta meg kapuit. Ez év áprilisában rendeztünk meg első árverésünket és 2011 májusában már elérkeztünk a 36.-hoz. Árveréseink igen sikeresen zajlanak, az induló tételek 85-90 %-a vevőre talál. Az aukciókon túl festmények, műtárgyak, porcelánok, ezüst tárgyak, antik bútorok és egyéb régiségek értékesítésével is foglalkozunk.

Tuti menü