Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Antikvitások, kereskedők képes leírás - Antik bútorok.tlap.hu
részletek »

Antikvitások, kereskedők - Antik bútorok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: antikbutorok.tlap.hu » Antikvitások, kereskedők
Keresés
Találatok száma - 14 db
Antik bútor kereskedő

Antik bútor kereskedő

Külföldi műgyűjtő partnereink részére, valamint szállodák, kúriák, panziók, ügyvédi irodák, színházak , filmszínházak részére AZONNALI készpénz fizetéssel vásárolunk: minden nemű antik bútort, szekretert, tabernákulumot. Országos bútor felvásárlási akció!

Antik bútor Miskolc

Antik bútor Miskolc

Megvételre kínálunk: Antik és Stíl bútorokat, Angol, Barokk, Rokokó ülogarnitúrákat, szekrényeket, vitrineket, komódokat, étkező garnitúrákat, íróasztalokat, álló vagy asztali falilámpákat, csillárokat. Foglalkozunk továbbá: festmények, fali textíliák, álló, asztali, faliórák, tükrök és egyéb dísztárgyak értékesítésével. Kínálunk még olasz függönyöket, bútorszöveteket, vállalunk kárpitozási munkákat, saját és hozott anyagokból bútor felújításokat, restaurálást. Az értékesítésen kívül vásárlással is állunk érdeklődőink rendelkezésére.

Boda antikvitás

Boda antikvitás

A Boda 2000. Antikvitás célja a magyar művészek széles körben való megismertetése, és alkotásaik értékesítése, elérhető hazai viszonyoknak megfelelő áron, a klasszikustól a kortársművekig. Boda Péter művészettörténész a cég tulajdonosa, 1996-tól van jelen a műtárgy piacon.

Bútorkereskedés Győr

Bútorkereskedés Győr

Cégünk műtárgyak, bútorok, festmények, arany-ezüst tárgyak és ékszerek forgalmazásával és felvásárlásával foglalkozik. Kínálatunk között minden megtalálható, akár értékálló befektetést szeretne, akár ajándékot keres. Több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek segítségét kapja az adás-vétel alkalmával.

Bútorok értékesítése

Bútorok értékesítése

A Golden Wood névvel fémjelzett antik jellegű bútorok és egyéb termékek egyesítik a nemes tömörfának és a bútorkészítő mesterek tradicionális technikájának előnyeit. A kiváló minőségű antik bútorok mahagóni és teakfából hagyományos eszközökkel, kézi megmunkálással készülnek. A Golden Wood széles körű választéka lehetővé teszi, hogy az antik jellegű bútorokat kedvelő igényes vásárlók, a lakásuk, irodájuk belső terének a színvonalát emeljék az általuk kedvelt stílus szerint.

Bútorok felvásárlása

Bútorok felvásárlása

A bútorok esetében nagyon fontos, hogy helyileg hol található az eladni kívánt bútor. Mivel székhelyünk Budapesten van, nagyméretű, vagy nagyobb garnitúrák esetében Pest megye van előnyben. Vidéki városokból felkínált bútorokért, a szállítási költség miatt kevesebbet tudunk fizetni.

Csók István Antikvitás

Csók István Antikvitás

A pezsgő Váci utca egyik legelegánsabb üzlete a Csók István Antikvitás. A Párizsi utcában található kétemeletes üzletünk fő profilja antik tárgyak értékesítése a helyszínen és aukciókon keresztül. Szeretettel várunk mindenkit, aki kedveli a régiségek lenyűgöző világát és örömmel segítünk abban, hogy a hozzánk betérők megtalálják gyűjteményük legújabb darabját, lakásuk díszét vagy éppen egy egyedi, értékes ajándékot. Használati és dísztárgyak valamint antik bútorok várják az érdeklődőket.

Hagyaték felvásárlás Eger

Hagyaték felvásárlás Eger

Használt és új bútorok széles választéka. Hagyaték felvásárlás az ország egész területén. Lomtalanítás Egerben. A használt bútor kompromisszumokkal jár. Ugyan már használta valaki, de a bútor minősége lehet sokkal jobb, az ára pedig kedvezőbb.

Kronos Antikvitás

Kronos Antikvitás

Az üzletben megtalálhatóak a különböző stílusú bútorok, szekrények, Biedermeier stílusú asztal, székek, ülőgarnitúrák és egyéb kiegészítők is.Ezen kívül órák,porcelán szobrok és étkészleteket is lehet találni.

Hirdetés
Olasz bútorok

Olasz bútorok

Célunk, hogy az olasz stílbútort megismertessük és megkedveltessük széles körben.A bútor restaurálásban eltöltött évek garanciát adnak az eladásra kínált bútorok magas minőségére. Célunk, hogy az olasz stílbútort megismertessük és megkedveltessük széles körben. Üzletünkben a neobarokk illetve neoreneszánsz bútorok is megtalálhatók szép számban.

Óvárosi antikvitás és galéria

Óvárosi antikvitás és galéria

Megtisztelvén bennünket érdeklődésével, kérjük nézzen körül nálunk! Kereskedésünket március idusán nyitottuk meg a nagyérdemű; elött az Úr 2006. esztendejében Veszrpém szívében a Piacdombon - manapság Óváros tér - a XVIII. századi, egykoron bálház boltívei között.

Régiség közvetítő

Régiség közvetítő

Esztergom, Solymár és Budapest vonzáskörzetében húszéves szakmai gyakorlattal és több régiségüzlet működtetését követően internetes kapcsolatfelvétellel vállaljuk értékesítésre meglévő ügyfeleink által kínált régiségek és használt tárgyak közvetítését

Tallér antik bútor üzlet

Tallér antik bútor üzlet

Az üzletben eladásra kínálunk és vásárlunk is régi pénzeket, kitüntetéseket, festményeket, porcelán-, üveg- és ezüst tárgyakat, órákat, régi, érdekes használati tárgyakat, kisbútorokat. Az előbb említetteken felül értékbecsléssel, gyűjtemények, hagyatékok felvásárlásával is foglalkozunk. Személyesen, telefonon és interneten is készséggel állunk az Önök rendelkezésére.

Tonet antikvitás a Mátra lábánál

Tonet antikvitás a Mátra lábánál

A Tonet Antikvitás Galériában értékes régi és kortárs festők képei, órafélék, márkás porcelán, szobor, bútor, kisbútor, kézi csomózott szőnyeg, kézimunka, falikárpit, antik és új ékszer, ezüst dísztárgy, lámpa- és csillárfélék, numizmatika, hatástalanított fegyver, kard-, bajonett- és késféle, vétele és eladása bizományban és készpénzért.

Tuti menü