Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Antik bútorok adás - vétel oldalai képes leírás - Antik bútorok.tlap.hu
részletek »

Antik bútorok adás - vétel oldalai - Antik bútorok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: antikbutorok.tlap.hu » Antik bútorok adás - vétel oldalai
Keresés
Találatok száma - 12 db
Adok-veszek

Adok-veszek

Ez egy olyan ingyenes apróhirdetési oldal, ahol az antik bútorait meg lehet hirdetni mindenféle kötelezettség és fizetés nélkül, illetve lehet mazsolázni a meghirdetett bútorok és más régiségek között.

Antik, műtárgyak oldala

Antik, műtárgyak oldala

Cégünk több, mint 15 éve gyűjti eladásra az egyedi és ritka régiségeket. Fő profilunk a bútorok Eladna vagy vásárolna? Böngésszen egyre bővülő értékes régiség kínálatunkban. Tekintse meg a Treff Shop állandó és időszaki virtuális kiállításait a weboldalunkon! Vásárlóinkat várjuk több mint 400 nm-es kiállító termünkbe ahol személyesen is megtekintheti az eladásra váró ritka régiségeket. Ha nem találna szívhez szólót, vállalunk egyedi megbízást, hogy az önnek megfelelő ízlésű tárgyakat vigye haza.

Antikea antikbútor

Antikea antikbútor

Antik bútor adás - vétel. Raktárkészletünkből nagy választékban kínálunk antik natúr parasztbútorokat, kiegészítőket az alábbi kategóriákban: ruhásszekrény, konyhaszekrény, tükörszekrény, sublót, lóca, asztal, ágy, láda, stb...

Apróingyen

Apróingyen

Ezen a honlapon ingyenesen meghirdetheti eladó antik bútorát bármilyen állapotban legyen is az, hagyatékait, vagy éppen azt is ha szeretne vásárolni bármilyen antik bútort, régiséget, vagy csak az árak felől szeretne tájékozódni.

Expressz hírdetések

Expressz hírdetések

Ez egy országos online hirdetési oldal. Ha el szeretné adni antik bútorát, vagy éppen a vásárlást tervezi,akkor látogasson el erre a honlapra.Ha nem találja amit keres nézzen vissza gyakran,mert sose lehet tudni!

Fülöp használt bútor

Fülöp használt bútor

álunk olcsón vásárolhat és gyorsan, egyszerűen eladhat használt bútorokat, lakberendezési- és dísztárgyakat, műszaki cikkeket, szerszámokat, és bármi egyéb használt, de még hasznos tárgyat. Amiben még szolgálatára lehetünk: fuvarozás, költöztetés, zongora/páncélszekrény szállítás, rakodás, lomtalanítás, bútorszerelés.

Galéria Savaria

Galéria Savaria

Antik festmények, porcelánok, ezüstök, ékszerek, bútorok, szobrok, kristályok, könyvek, szőnyegek, pénzek, műtárgyak online eladása, vásárlása. A Galéria Savaria internetes piactéren felhasználók töltik fel a tételeket, ha egy termékkel kapcsolatban van kérdése, kattintson a termék adatlapján található Kérdezek az eladótól opcióra.

Jófogás

Jófogás

Apróhirdetés könnyen és biztonságosan, országosan.Az egyik legnépszerűbb hirdetési oldalak egyike,ahol az antik búzorok hamar vevőre találnak.Hírdesse meg bútorát ingyen, mindenféle kötelezettség nélkül!

Pécsi Műtárgy Galéria

Pécsi Műtárgy Galéria

Műtárgy galériánk legfőképpen antik Zsolnay műtárgyak kereskedelmével foglalkozik. Folyamatosan keresünk készpénzes megvételre antik Zsolnay tárgyakat és régiségeket. Zsolnay termékeken kívül Műtárgy Galériánkban egyéb régiségeket és antik tárgyakat kínálunk, például Herendi dísztárgyakat, antik bútorokat, festményeket, ezüst használati- és dísztárgyakat, antik órákat és sok egyéb kvalitásos antik műtárgyat.

Hirdetés
Pontapró

Pontapró

Antik bútor és más (antik) tárgyak hirdetéseit adhatja fel ingyenesen, illetve böngészhet a meghirdetett ajánlatok között. Ki tudja, lehet, hogy itt találja meg az önnek megfelelő antik bútort, vagy kiegészítőt.

Régiség és Antik felvásárlás

Régiség és Antik felvásárlás

Régiség eladását tervezi? Bízza szakértőkre a régiség felvásárlást. Régiségi felvásárlás Budapesten és országosan ingyenes kiszállással, azonnali készpénzre vásárolunk! Szakértőink minden esetben ingyenes értékbecslést végeznek, így a régiség, antik tárgy pontos értékét meghatározzák. Az értékbecslés után az eladó részére minden esetben korrekt, piaci árat biztosítunk az eladásra szánt tárgyért cserébe. Elsősorban aranya, ezüstöt, festményeket, antik bútorokat, régiségeket, szőnyegeket, órákat, porcelánokat vásárolunk, mert ezeket a mi ügyfeleink is szívesen megvásárolják. Minél többet ér egy tárgy természetesen annál többet fizetünk érte. Keresse szakértőinket bizalommal elérhetőségeiken. Várjuk hívását.

Zongora, pianínó, bútor szállítás tapasztalt csapattal

Zongora, pianínó, bútor szállítás tapasztalt csapattal

Személyre szabott költöztetés ajtótól ajtóig, Budapesten és vidéken! Tudjuk, hogy nincs két egyforma költözés, nálunk Ön és az Ön igényei a legfontosabbak! A rakodás és a bútorszállítás mellett a ki- és a becsomagolást is elvégezzük, ha szeretné. Mikor zongorát vagy páncélszekrényt kell költöztetni, ránk akkor is számíthat! A pontosságot és kedvező árakat garantáljuk, ahogyan azt is, hogy egyetlen bútora sem fog megsérülni a szállításkor. A fentieken túl nehézgép-szállításban is profik vagyunk. Azt is jól tudjuk, hogy az irodaköltöztetés egy külön műfaj, de ezzel is nyugodtan megbízhat bennünket, hiszen van benne tapasztalatunk!

Tuti menü